Bax-shop.nl | Bax Music

Mijn 200 euro kostende V-Moda M100 was na 4 maanden normaal gebruik kapot gegaan. De 'Military Grade Components' bleken meer 'Kartonnen Grade Components' toen al snel een van de oorschelpen loskwam. Ik zond de koptelefoon terug naar Bax waarna ik een melding ontving per e-mail dat deze gerepareerd zou worden. Echter na bijna 4 weken heb ik nog geen bericht ontvangen en ben ik nog steeds in het ongewisse wat er is gebeurd met de koptelefoon. Toen ik 2,5 week aan het wachten was belde ik voor een update. De man aan de telefoon reageerde met scherpe stem "Zoals op de site staat kan dit een paar weken duren' waarna ik dacht "Ja daarom juist, het is al een paar weken geleden", maar ik gaf ze nog wat tijd. Nu na bijna 4 weken vraag ik me af ik diefstal moet gaan melden. Zelfs webshops in Duitsland leveren hebben snellere RMA. Zoals wellicht blijkt geeft me dit een teleurgesteld gevoel.

Niet geholpen. Slecht verwachtingmanagement. Liet eerder een gevoel achter dat ze niet zaten te wachten op 'zeurende klanten'. Dat geeft mij het idee dat ze niet op de hoogte zijn van wat er bij komt kijken als je onderneemt en dat er dan klanten zijn met vragen.

Beste klant,

jammer om te vernemen dat de hoofdtelefoon al zo snel defect is geraakt en dat de reparatie nog niet is afgerond. Het klopt inderdaad dat een reparatie een paar weken kan duren. Gemiddeld is dit 3-4 weken. Vanaf drie weken kunnen wij een statusupdate aanvragen. Indien gewenst dan kunnen we deze voor je opvragen. Stuur een berichtje naar Facebook of Twitter of helpdesk@bax-shop.nl t.a.v. webare zodat onze webcare-team je spoedig verder kan helpen.

Amanda
Bax Music