Bax-shop.nl | Bax Music

Ik bestel al jaren bij Bax shop maar de laatste tijd is het niet meer wat het geweest is. Het zoeken en bestellen gaat redelijk eenvoudig maar dan heb je alle goede punten wel een beetje gehad. Mocht je een afwijkend product (niet in standaard assortiment) willen hebben dan wordt het ook al snel een "probleem" ondanks dat men wel het betreffende merk voert.

Voor de zoveelste keer is de "Voor 23.00 uur besteld, morgen in huis" belofte niet nagekomen. Dit keer duurde het drie dagen voordat ik mijn bestelling kreeg. Ondanks dat het artikel gewoon op voorraad was. Iedere keer geven ze DHL de schuld.

Reclamatie bij de klantenservice heeft géén zin. Iedere keer schuiven ze het af op DHL en belooft men beterschap. Dit keer heb ik aangegeven dat ik wel eens een tegemoetkoming zou willen zien voor al die loze beloftes voordat ik nog een volgende bestelling ga plaatsen van o.a. een set studio monitors. Dat kon zeker. Of ze mij een tegoedbon van 5 euro mochten aanbieden.....

Beste klant,

Bedankt voor het schrijven van je review. Onze excuses dat dat het vaker is voorgekomen dat je bestelling niet op tijd geleverd wordt. We proberen alle bestellingen op tijd te leveren, maar helaas kan het voorkomen dat er een vertraging insluipt.

Mocht je hier nog vragen over hebben, dan horen we het uiteraard graag van je.

Bax Music

Scorekaart voor Bax-shop.nl | Bax Music