AlgemeenHet juiste product geleverd (welke uitstekend werkt, usb-c - displayport adapter), tegen een gunstige prijs. De verzending had vertraging opgelopen, helaas veroorzaakt door PostNL.
VerzendingNa verder contact naar aanleiding van de originele review hebben ze een verklaring van PostNL kunnen overleggen waarin PostNL inderdaad de schuld op zich neemt. Vervelende samenloop van omstandigheden, maar niet de schuld van AlleKabels.
Het product zat netjes verpakt in een bubbelenvelop, verzonden als brievenbuspakket met tracking. Hierdoor is het altijd af te leveren, het kan immers door de brievenbus.
---------------------------
Voor 22:00 besteld, morgen in huis. Nou, mooi niet dus.
Product is niet dezelfde dag verzonden (ik had besteld om besteld om 21:50), wel is er een verzendcode aangemaakt om 23:00. 6:00 's ochtends de volgende dag krijg ik het bericht dat het verzonden zou zijn, maar PostNL weet van niets en de mail heeft het ook over een bezorging op de eerstvolgende werkdag (en dat is dus een dag te laat).
PostNL heeft het de dag na de bestelling pas tegen 21:00 opgehaald. Na navragen zou PostNL de kar eerder hebben laten staan, al waren er 4 mails nodig voor dit antwoord. De eerste twee mails werden beantwoord met het excuus dat een t&t-code het bewijs van verzending zou zijn. Na aandringen werd het probleem bij PostNL gelegd.
Gezien de timings van de mails en de tracking van PostNL betwijfel ik zwaar dat ze uberhaupt iets op tijd versturen wat in het laatste uur voor 22:00 besteld wordt. Het is voor mij ook niet de eerste keer dat het bij ze fout is gegaan.
Na verder contact naar aanleiding van de originele review is de zaak wel goed aangepakt en werd ik persoonlijk gebeld om een en ander uit te leggen (inclusief daadwerkelijke verklaring van PostNL) en een kleine vergoeding voor het ongemak aan te bieden. Het is jammer dat er een review voor nodig was voor een dergelijke klantvriendelijke aanpak, maar het is nu wel netjes afgehandeld!
--------------
Klantenservice beheerst Nederlands slecht, en gaat te makkelijk om met standaardantwoorden zonder daadwerkelijk de mail te lezen. In plaats van de schuld op zich te nemen, wordt het zonder pardon afgeschoven naar PostNL. Wie in het proces de schuldige is maakt voor mij als klant niet uit: ik betaal voor het product incl. service tot aan de deur, en dat is de verantwoordelijkheid van de webshop.
Beste Bob,
Bedankt voor uw beoordeling.
Allereerst onze excuses voor het ongemak! Wij zouden graag contact met u willen opnemen. Hiervoor willen wij u vragen een bericht te sturen naar review@allekabels.nl
In afwachting van uw reactie.
Het Allekabels team