AlgemeenZie het hele verhaal hieronder, wat een waardeloos bedrijf is dit. Hopelijk krijgen klanten van dit bedrijf nooit met de klantenservice te maken, geld terug krijgen lijkt onmogelijk.
KlantenserviceDoor onduidelijke redenen stond het product dat ik besteld (28-04-18) had lange tijd al op verzonden terwijl dit niet het geval was. Navraag leverde een email op met de vraag of ik een telefonisch een afspraak wilde maken met de transporteur, deze had geen email naar mij verzonden. Op dat moment zat ik aan de andere kant van de wereld en ik was niet van plan te bellen. Via email contact gezocht met de transporteur en bezorging was nog een mogelijkheid. Deze wilde het product nog bezorgen alleen ik kon niet op tijd reageren door mijn terugvlucht. Een paar uur te laat heb ik gereageerd dat bezorging de volgende dag prima is, hierna (24-05-18) heb ik nooit meer wat van ze vernomen en is het product ook nooit afgeleverd.
In de 12 dagen daarna heb ik een vervanger gekocht en de koopovereenkomst ontbonden op 06-06-18. Ik geef aan dat ik de koopovereenkomst verbreek omdat het product nog steeds niet geleverd is. Hierop volgt op 21-06-18 de volgende email;
Wij begrijpen heel goed dat je de koopovereenkomst in dit geval wil verbreken, dit is uiteraard ook mogelijk. Echter, wat betreft het verbreken van deze overeenkomst, in dit geval ontstaan er aan beide zijden verplichten, dit gezien het feit dat het gaat om een wederkerige overeenkomst. Aan jouw kant is er de verplichting om de bestelling terug te sturen en aan onze kant is er de verplichting om het verschuldigde bedrag na ontvangst van het product aan jou te crediteren.
Om deze reden willen wij jou dan ook verzoeken om het product dat je niet meer wilt hebben terug te sturen naar de leverancier.
Zodra het product is ontvangen, zullen wij de terugbetaling in gang zetten. Gemiddeld duurt het dan 2-5 werkdagen voordat je het aankoopbedrag terug kunt zien op jouw rekening. De terugbetaling kan vanuit Silver Ocean, Global Collect of iBOOD worden overgemaakt, dit is afhankelijk van je bank
Na deze email heb ik nooit meer wat vernomen behalve automatische emails waarin ze vertellen dat ze binnen 1-5 werkdagen contact opnemen. Meerdere verzoeken om mijn aankoopbedrag terug te krijgen worden niet beantwoord. Uitleg waarom ik niets terug kan sturen en dat ik sowieso niet verantwoordelijk ben voor iets wat ik niet ontvangen heb krijgt geen reactie.
Beste RVFRC45,
Wat vervelend dat het zo gelopen is. Klopt het dat het inmiddels opgelost is n.a.v. jouw melding via een ander kanaal? Zoniet, dan ontvangen we graag het bestelnummer via webcare@ibood.nl met een korte toelichting. Als je "Tweakers RVFRC45" in het onderwerp zou willen zetten, is meteen duidelijk dat het bericht betrekking heeft op deze review.
Met vriendelijke groeten,
iBOOD Webcare Team