AlgemeenVan klantenservice hebben ze nog nooit gehoord! Het was één groot drama, van het begin tot aan het einde, zie mijn review bij klantenservice.
VerzendingIk moest twee weken wachten op mijn bestelling die ik niet meer wilde hebben, zie hieronder.
KlantenserviceEén groot drama! Ik heb een printer besteld met een levertijd van 3-4 dagen, het product was op voorraad. Ze waren niet de goedkoopste maar ik vond de website er betrouwbaar uitzien. Dat was op 31 mei. Op 4 juni gekeken op de pagina, staat er geen bestelling. Ik belde, er was geen probleem donderdag 6 juni zou de printer bij mij zijn. Donderdag aan het einde van de middag gebeld, u wordt zo meteen teruggebeld. Geen reactie. Vrijdagochtend heb ik zelf gebeld, binnen 30 minuten zou antwoord komen. Na een uur een kort mailtje er is een "pricing issue" maar vandaag los ik het voor u op. Geen antwoord. Maandag gebeld "wij lossen het vandaag voor u op of u krijgt uw geld terug". Mailtje erachteraan gestuurd en u raadt het al, GEEN REACTIE! Dinsdag gebeld, maar helaas, dhr. Gerrits is niet bereikbaar maar belt u straks terug. Ik heb de bestelling geannuleerd en dan maar hopen dat ik inderdaad mijn geld terug krijg. Twee weken zonder printer zitten en niet eens gebeld worden is ronduit onbeschoft. Dus NOOIT meer! Nadat ik deze reactie op Google review had geplaatst kreeg ik de melding dat de bestelling niet geannuleerd zou worden omdat ik deze slechts telefonisch had gedaan en GEZIEN MIJN REVIEW wilde hij niet meer annuleren. Ik moet dus afnemen. Na mijn review kon plotseling wel een reactie komen en wel binnen drie minuten! En na twee weken mag ik dan vandaag de bestelling in ontvangst nemen die ik niet meer wil hebben! Beat-it? Ja, BEAT IT!!!