Game-Card.net

Bestellen en betalen ging vlot. Digitale licentie vond ik vrij snel terug in mijn mailbox

14-9-2017 één Office home en student 2016 licentie aangeschaft en 19-9-2017 nog twee.
De installatie verliep zonder problemen maar nu ik 9 maanden later de eerste licentie opnieuw moest installeren doordat de bewuste laptop waar deze op stond opnieuw geinstalleerd moest worden wil die licentie niet meer activeren. Installatie via setup.office.com geeft meteen bij het invullen van de productcode de melding dat deze niet in het bestand teruggevonden kan worden. Als ik probeer om deze te installeren via setup.office.com/home/getoffice zie ik onder het bijbehorende account de productsleutel ook gewoon staan maar zodra deze wil gaan activeren krijg ik weer een melding dat dit niet kan omdat de code ongeldig is. Klik ik hier verder om wat meer informatie te krijgen over deze fout krijg ik o.a. de volgende tekst te zien:

---
Als u dit bericht ziet, betekent dit dat de productcode voor Office is geblokkeerd en niet meer werkt.
Als uw Office-productcode niet – of niet meer – werkt, neemt u contact op met de verkoper en vraagt u om een restitutie. Als u een productcode los van de software hebt gekocht, is het heel goed mogelijk dat de productcode gestolen is of anderszins onrechtmatig is verkregen. De productcode wordt dan geblokkeerd voor gebruik. Er zijn helaas veel louche verkopers die gestolen, gekraakte of anderszins niet-geautoriseerde Microsoft-productcodes te koop aanbieden. Soms worden deze productcodes afgedrukt op illegale labels en kaarten met een downloadkoppeling naar Microsoft-software, en soms worden ze gedistribueerd bij softwaremedia die niet bestemd is voor wederverkoop, zoals media voor promotiedoeleinden, OEM-installatiemedia of andere programmaspecifieke media van Microsoft.
---

Omdat deze eerste licentie niet werkte ben ik ook de andere 2 die ik september gekocht heb gaan controleren, maar daar krijg ik dezelfde fouten.
Ondertussen heb ik diverse mails gestuurd om te kijken of hier een oplossing voor is. In 1 mail heb ik nog verschillende screenshots ingevoegd waar het hele proces op te zien is en wat er fout gaat.
Gewoon helemaal geen reactie terug gehad.....

Het waren ook niet van die Office licenties die voor een paar euro aan worden geboden en waar je daardoor bij voorbaat al kunt twijfelen of dat wel goed zal gaan. Ik heb voor de eerste Office H&S 2016 licentie € 100,- betaald en voor de volgende 2 ergens rond de € 85,-
Ergens februari dit jaar heb ik hier voor een paar tientjes per stuk 4x windows 10 Pro gekocht waar ik 1 licentie via de telefoon heb kunnen activeren (gewoon online lukte al niet). de andere 3 heb ik niet meer aan de gang gekregen. Hiervoor heb ik wel even contact met dit bedrijf gehad (toen reageerde ze nog wel) maar daar heb ik al vrij snel van gezegd: Laat maar zitten.
Het waren licenties van een paar tientjes en je kunt dan wel een beetje inschatten dat als dat mis gaat dat je zelf ook wel had kunnen weten dat je dit risico loopt. Het is dus niet zo dat ik voor een dubbeltje op de eerste rang wil zitten en verder ga klagen alsof ik een vermogen kwijt ben als dit mis gaat.

Alleen is het in het geval va deze Office H&S licenties toch zo dat ik een behoorlijk bedrag betaald heb om er zeker van te zijn dat ik er met deze eenmalige kosten de komende jaren klaar was.
Ondertussen heb ik voor die eerste licentie alweer een nieuwe aan kunnen schaffen, en ben er vrij zeker van dat zodra die andere 2 een keer opnieuw geinstalleerd moeten worden dat ik die ook weer kan vervangen
Ben dus heel voorzichtig als je in zee gaat met came-card.net. Ik was voor deze office licenties in eerste instantie een paar euro goedkoper uit, maar kom nu 9 maanden later toch behoorlijk bedrogen uit.
ik heb geen ervaring met de games die ze daar verkopen, maar voor wat betreft Microsoft software heb ik mijn lesje daar wel geleerd.
Dat er een keer iets verkeerd gaat is helemaal niet erg. Maar om dan in het geheel niet meer te reageren op vragen is ronduit slecht.

Update:
Ik heb net een hele tijd aan de telefoon gezeten met een medewerker van Microsoft en die vertelt glashard dat het hier om een pirated key gaat.
Dit verzin ik dus niet zelf. Ik heb daar geen verstand van en kan ook niemand beschuldigen. Maar dit is i.i.g. wat ze er bij Microsoft over zeggen.

Scorekaart voor Game-Card.net