AlgemeenIk bestel nu al een aantal jaren bij Gearbest en blijkbaar ben ik de enige ZONDER problemen, of iedereen laat alleen negatieve bevindingen achter op internet! Super webshop, veel producten en meestal de goedkoopsten als het gaat om Chinese producten zoals Smartphones, tablets, RC, en andere gadgets (zoals Xiaomi, Vernee Elephone, en dergelijke). Makkelijk en snel betalen via PayPal of via iDeal.
VerzendingVerzending is altijd perfect. Veel mogleijkheden qua verzending en zelfs verzendingen zodat je niet verrast wordt door de douane! Nee, je hebt het pakket niet binnen 3 dagen binnen, maar dan moet je ook niet uit China bestellen :-)
KlantenserviceIk heb nu zelf een paar keer een ticket in moeten schieten naar de klantenservice. Afgezien van het tijdsverschil tussen Nederland en China krijg je normaliter binnen 1 dag gewoon netjes een reactie. De reactie is vaak iets voorspelbaar de eerste keer, maar na een paar keer heen en weer berichten sturen worden mijn meldingen 100% naar tevredenheid opgelost!