NKON

Als je iets van (herlaadbare) batterijen nodig hebt, dan ben je hier op de juiste plaats. Al een paar keer in een doe-het-zelf zaak of andere winkel gestaan waar zogezegd een fantastische aanbieding is op batterijen. Wees er maar zeker van dat bij NKON het zelfde of een beter setje voor minder geld is te krijgen. Misschien niet met de mooie blister verpakking, maar die gooi je toch direct weg.

Steeds goed verpakt en snel geleverd.

Hier ben ik super kritisch op en ook al heeft Arjan een korte en no-frils communicatie stijl. Zijn antwoorden zijn wel steeds correct en zeer behulpzaam. Nu reeds tweemaal een iets grotere bestelling geplaatst bij hem. Een eerste keer leek een setje batterijen niet naar behoren te werken, dus dat heb ik mogen terugsturen en ook snel een terugbetaling op gekregen. Bij een tweede bestelling heeft hij mij goed geholpen met een handigheidje om NiMH batterijen die te ver ontladen waren, toch terug aan de praat te krijgen met mijn nieuw aangeschafte Opus BT-C3100 (http://www.nkon.nl/diepontladen.jpg). Top service dus!

Scorekaart voor NKON