eGlobal Central Nederland

Bestellen en betalen leverden geen problemen op. De website is wat dat betreft aanlokkelijk genoeg. Om misverstanden te voorkomen toch maar twee sterren want anders lijkt het net alsof ik in zijn algemeenheid tevreden ben over dit bedrijf en/of het geleverde product en dat ben ik NIET! Zie hieronder.

Het duurt iets langer maar dat staat duidelijk aangegeven op de site.

Na negen maanden ging de gekochte tablet (Samsun Tab Pro S) kapot. Na opsturen duurde het ruim zes weken voordat ik de conclusie "Niets mee aan de hand" kreeg. Toen duurde het nog een tijd voordat ik ze ervan kon overtuigen dat ze de tablet gratis moesten terugsturen. Na ontvangst heeft ie ongeveer twee maanden inderdaad gefunctioneerd maar ging toen weer stuk. Inmiddels was echter "hun" garantietermijn van een jaar na aankoop met enkele weken verstreken en dat hebben ze mij meermaals laten weten. Op mijn klacht dat die termijn niet fair is en bovendien in strijd met het consumentenrecht werd niet inhoudelijk gereageerd. Ze blijven enkel spijt betuigen dat de garantietermijn is verstreken.
Het product is slecht, de garantie is ondermaats en de service is buitengewoon slecht.

Scorekaart voor eGlobal Central Nederland