AlgemeenShop levert snel. Hou echter rekening met het volgende: Het is óf 2e hands, óf goedkope slechte Chinese namaak. Ik heb hier 3 wii controllers (nieuw, namaak) gekocht, daarvan was er eentje DOA, de tweede ging defect binnen een week of 3 (harde piep/fluittoon). Advies van de webshop: Geluid van de controller uitzetten. Toen ik daar niet mee akkoord ging kreeg ik geen geld terug maar shop tegoed. Hiervan een accu setje met lader gekocht voor de controllers. Het amperage van de accu's klopt niet, bovendien zijn de accu's 4 maanden later al uitgeput. Met normale oplaadbare penlites kan je véél langer spelen. Dit geldt overigens vooral voor originele WII controllers. De namaak controllers verbruiken ongeveer dubbel zoveel stroom.
VerzendingAflevering en verpakking was goed.
KlantenserviceJe krijgt je geld niet terug, ze geven liever een nieuw (even slecht) artikel of een shop tegoed. Er wordt wel snel gereageerd, maar slechts 2 maanden garantie op nieuwe artikelen is waardeloos. Je koopt hier dus echt volledig op eigen risico.
Edit: na heen en weer mailen is toch voorgesteld om het bedrag te crediteren. Vandaar de review bijgesteld.