AlgemeenIk had een paar dagen geleden de Arctic SnowFox RE gekocht, de bestelling was makkelijk en de Gaming PC werd in 1 dag geleverd. De grafische kaart is fantastisch voor alle spellen die ik op dit moment heb gespeeld, je hebt ook de optie om replay, record en streamen aan te zetten. De PC is goed gebouwd, de kabels zijn goed opgeborgen en de koelers zijn behoorlijk stil, de 1 TB Harddrive is fantastisch als je veel games wil downloaden. Ik raad de SnowFox RE aan!
VerzendingDe SnowFox RE werd in een dag geleverd, de verpakking was goed en er was geen beschadiging aan de doos. Er waren veel plastic kussentjes om er zeker voor te zijn dat het product niet beschadigd kon raken. De PC werd stevig vast gehouden door piepschuim aan elke hoek van de doos.
KlantenserviceToen ik vragen had over de emails die ik binnen kreeg ( De status van uw bestelling is gewijzigd ) belde ik de klantenservice die mij vroeg om het bestelling nummer, er werd goed uitgelegd wat de emails waren en op welk punt van levering mijn bestelling op dat moment was.