AlgemeenNa enkele jaren BeatIT als standaard leverancier aan te houden en vele bestellingen naar volle tevredenheid geplaatst en ontvangen te hebben is het d elaatste tijd toch een stuk minder aan het worden met als klap op de vuurpijl mijn meeste recente bestelling waarbij foutieve producten geleverd werden. Na enkele weken nog niet de juiste producten ontvangen, geen reactie meer op de email. Een klantenservice die uiteindelijk een klacht ticket aanmaakt en zegt er vandaag nog op terug te komen; ondanks herhaalde mails na anderhalve week nog geen reactie.
Ontvangen foutieve spullen in een doosgestopt en teruggestuurd; wij gaan op zoek naar een andere leverancier.
Door de vele goede ervaringen de afgelopen jaren toch een voldoende. Klantenservice is echter zeer waardeloos.
Ik bestel hier in iedergeval niet meer.
Toezeggingen worden niet nagekomen: "Morgen binnen" en na een ruime week nog niets ontvangen. "Vandaag krijg je reactie" en na een ruime week nog geen bericht terug. De simpele vraag: "naar welk adres kunnen de foutief geleverde spullen worden geretourneerd" blijft ook een open vraag.
Na enkele jaren naar volle tevredenheid met Beat-IT te hebben samengewerkt, is het nu over en uit en gaan we op zoek naar een andere standaard leverancier.