Ik had hier een Coolermaster ATC-110B kast en viermaal 512MB Corsair PC2100 ECC geheugen besteld.
Omdat de ATC-110B niet op de Pricewatch staat had ik diverse Coolermaster leveranciers een mailtje gestuurd met de vraag of ze een ATC-110B voor mij konden regelen. Van Space Promotion, Sallandautomatisering, Xenon en 2fast4ucomputers reageerde alléén 2fast4ucomputers op mijn mailtje en ook nog binnen 24 uur. De ATC-110B is inderdaad niet direct in NL leverbaar, maar ze konden voor mij wel een standaard ATC-110 met een bijpassend sidepanel met window regelen, zodat ik alsnog een ATC-110B ervan kon maken. Eenmaal binnengekomen (2 dagen later) bleek de sidepanel drie kleine inbusschroefjes te missen. Ze stuurden mij later alsnog kostenloos de inbusschroefjes op. De communicatie, afhandeling en bovenal de service waren hier zeer prettig!
De Corsair PC2100 unbuffered ECC staat eveneens niet in de pricewatch. Omdat op www.corsairmicro.com staat dat 2fast4ucomputers een van de Nederlandse Corsair retailers is, had ik hun wederom gemaild. En weer reageerden ze binnen 24 uur met alle relevante informatie en de prijzen. Ca. een week later kwamen de reepjes binnen (ze moesten speciaal bij Corsair worden besteld). Wederom hier petje af voor communicatie en afhandeling!