eGlobal Central BE

Goede prijs voor product, maar helaas pas een correcte eindprijs op het einde. Er wordt namelijk pas helemaal op het einde verzendopties aangeboden en ik zou, gezien de bron, ten sterkste aanraden om de veiligste en duurste optie te nemen of de kans is groot om het product nooit te ontvangen.

Waarom mijn algemene beoordeling toch slecht is leest u hieronder.

Ik had een Google Pixel XL2 besteld via de webshop, deze ook mogen ontvangen enkele weken later (geen probleem voor mij, stond zo aangegeven).

Nu komt het, let op enkele puntjes:
- 2 dagen nadat ik de GSM begin te gebruiken krijg ik mails dat ze dagelijks van verschillende CN ip adressen en nadien ook andere landen verschillende accounts proberen te kraken? gelukkig overal 2time auth. anders had ik dit niet geweten en was ik misschien wel enkele dingen kwijt. Ik durf hier bijna al mijn geld op wedden dat het hierdoor komt gezien ik wel veilig ben met wat, waar ik doe/open/doorgeef/...
- Het product werkt niet op alle mhz banden die het product aankan. Dit zorgde ervoor dat ik van provider heb moeten veranderen gezien ik slechts de helft van mijn berichten en gesprekken ontving (heb de banden van het hong kong model opgezocht voor aankoop en mocht geen probleem geven hier... jawel de producten komen uit hong kong).

Op z'n minst gezegd raad ik ten STRENGSTE af om hier producten te kopen.

Ik vermoed dat én hardware (in mindere mate) én software (in hoge mate) aan gefoefeld geweest zijn.

Scorekaart voor eGlobal Central BE