Bax-shop.nl | Bax Music

Via de website bestellen is super easy en gebruiksvriendelijk van het moment je de website intikt tot uw bestelling en betaal bevestiging zich in uw mailbox plant. Daarbij een uitstekende service: voor 23u besteld, de volgende dag al geleverd !

Daarnaast ben ik enkele keren in de shop geweest in Goes en daar heeft de gitaardienst hun uiterste best gedaan mij zo goed mogelijk te helpen.

Bax blijft mijn all time favorite musicshop !

Het product is altijd zeer veilig ingepakt en snel geleverd door Bpost. Indien er toch een probleem zou zijn met het product of u bent niet tevreden kunt u deze probleemloos retouren via post of in de winkel.

Telefonisch en via mail heeft de klantendienst 1 maal hun taak niet perfect volbracht maar dat had een andere collega mooi opgelost voor mij. Maar dit was maar 1 voorval op vele andere keren waar er wel perfect hulp geboden werd. In de winkel zelf zijn de specialisten vriendelijk en zeer behulpzaam en doen er alles aan u zo goed mogelijk te helpen.

Scorekaart voor Bax-shop.nl | Bax Music