AlgemeenLet op als je iets koopt bij Gameshop Twente vraag dan voor het betalen duidelijk naar de voorwaarden als iets niet werkt of als je het wil terug brengen.
Ik heb op zaterdag een nieuwe controller voor de PC gekocht voor 12 euro maar deze werkte niet in het spel Wolfenstein the Old Blood. En ik heb zaterdag, zondag en maandag geprobeerd om de controller werkend te krijgen wat dus niet lukte. Daarom heb ik die controller compleet in de originele verpakking onbeschadigd op dinsdag (dus binnen 4 dagen) terug gebracht met het verzoek om mijn geld terug te geven. Na veel gezeur ben ik afgescheept en opgelicht doordat mij een tegoedbon van slechts 7 euro is aangeboden. Dus nog geen 60% van de door mij betaalde prijs.
31-03-2018 In reactie op de door Gameshop Twente geplaatste reactie zal ik het kort houden. De bewering dat ik iets oneerlijks heb gedaan is een 100% onwaarheid daarom zal ik gaan onderzoeken of Gameshop Twente zich wel houdt aan de wettelijke eisen t.a.v. het retourneren van een artikel.
En ik heb de recensie/review op meerdere websites geplaatst om er zeker van te zijn dat ik het maximale aantal potentiële kopers heb kunnen waarschuwen voordat ze een nog groter financieel nadeel kunnen gaan ervaren.
Geachte de Groot,
U en uw dochter plaatsen op zoveel mogelijk sites dezelfde gekopieerde review om ons zoveel mogelijk schade toe te brengen.
Op onze kassabon, duidelijk aangegeven in de winkel en website staat dat ongeopende, gesealde en in nieuwstaat verkerende producten binnen 15 dagen geruild mogen worden. Op het moment dat de verpakking geopend is en het product dus gebruikt is geweest zoals in uw geval dient u dit binnen 2 dagen te ruilen. Ook dat staat overal.
U komt na 4 i.p.v. 2 dagen terug omdat uw vader het product niet werkent krijgt ondanks dat er niets mis mee blijkt te zijn met deze veel verkochte PC controller. Uit coulance krijgt u daarnaast niet de inruilprijs maar de volledige 2ehands prijs als waarde retour. Een geopend, dus gebruikt product verkopen wij voor de gebruikte prijs weer door.
Vandaar nu deze reactie.
Bij veel andere zaken geldt zelfs dat het recht van ruilen vervalt.
Mvg, Marcel
Gameshop Twente