AlgemeenIk wist wat ik hebben wilde, kon het gemakkelijk vinden op de homepage, en het afronden van de bestelling liep als verwacht
VerzendingDit product werd snel geleverd zoals afgesproken en is goed verpakt en in nieuwstaat afgeleverd. Het product op zich is uitstekend.
KlantenserviceBij deze shop heb ik één eerdere slechte ervaring gehad met betrekking tot levering van monitorspeakers. Deze waren volgens de homepage op voorraad, om vervolgens tot twee keer toe B-stock beschadigde luidsprekers te krijgen in plaats van nieuw. Bij de tweede poging kreeg ik zelfs eerst één luidspreker opgestuurd om vervolgens weer te bellen met klantenservice. Ik moest wachten op de tweede luidspreker wat weer dezelfde geretourneerde beschadigde B-stock speaker bleek te zijn. Klantenservice vroeg zich af wanneer ik tevreden was? Rare vraag toch?
Beste klant,
Bedankt voor het schrijven van je review. Onze excuses dat het niet vlekkeloos verlopen is met de speakers. Aan de hand van je review kunnen wij helaas geen gegevens van jou vinden in ons systeem. Is het mogelijk om een e-mail naar helpdesk@bax-shop.nl (t.a.v. webcare) te sturen?
Bax Music