AlgemeenLevering duurt erg lang, moet er zelf steeds achteraan zitten. Stukje voor stukje geleverd na steeds weer contact opnemen, nog steeds niet alles ontvangen.
VerzendingHet duur erg lang, het is nog steeds niet compleet geleverd. Ik heb een computer, monitor, office pakket en een 3-jaar onsite garantie pakket voor de computer besteld.
Dit op rekening gedaan, gezien het bedrijf waar het voor is niet de voorkeur heeft om vooruit te betalen.
Allereerst werd er geen kredit toegekend, dit is nog enigzins begrijpelijk voor een eerste bestelling, alhoewel de meeste andere zakelijke leveranciers wel gelijk op rekening leveren aan hetzelfde bedrijf.
De betaling is dezelfde dag gedaan, het duurde twee dagen voordat de betaling verwerkt was. Vervolgens blijf de bestelling nog enkele dagen op 'In behandeling staan'. Eerst een e-mail verstuurd, geen reactie erop. Vervolgens gebeld, het zou dezelfde dag verstuurd worden. Twee dagen daarna werd de computer en monitor geleverd. Geen Office en de garantie uitbreiding.
's Avonds een e-mail gestuurd, geen antwoord. De daarop volgende dag 's ochtends dus maar weer gebeld, de Office licentie zou al per e-mail gestuurd zijn (wat niet waar was) maar zou nog een keer verstuurd worden. Het certificaat voor de garantie uitbreiding zou ook per e-mail verstuurd worden.
Aan het eind van de dag nog niks gehad, dus maar weer gebeld. De Office licentie werd toen direct toegestuurd, de garantieuitbreiding moest nog geregistreed worden op het serienummer van de computer, en zou dus later nog toegestuurd worden per e-mail.
Nu zijn we al twee weken verder en mis ik nog steeds het certificaat voor de garantie uitbreiding. Dit ondanks dat alles op voorraad was en ze een levertijd van uiterlijk 4 dagen beloven.
Telefonisch en via chat opzicht wel goed geholpen, maar beloofde dingen worden niet of pas veel later nagekomen.
Ik moet er steeds zelf achteraan zitten, anders gebeurd er gewoon niks. E-mails zijn nog nooit beantwoord.
UPDATE: Kan het nog slechter? Ja.. eigenaar stuurde zonet een e-mail dat de review kant nog wal zou raken (ondanks dit een precieze beschrijving is van hoe het gegaan is) en dreigt nu met een advocaat als ik deze niet zou verwijderen?! Ook zou deze aangifte van laster doen en mij verantwoordelijk stellen voor hierop gelopen schade.
Update 8-3-2018: Nu wel de carepack ontvangen. Dit heeft dus 2 weken geduurd. Zonet belde de eigenaar van Beat-IT telefonisch, deze blijft drijgen met het ondernemen van stappen tegen de review.
De klant belt steeds zijn e-mails na, en zoals hij zelf al aangeeft is hij daarbij per telefoon en/of chat netjes geholpen. Dus beantwoording per mail was niet nodig. Verder geldt:
26/2 betaling ontvangen
28/2 bestelling binnengekomen en doorgestuurd (pc en scherm)
De software en care pack worden digitaal geleverd zoals de klant ook schrijft. Voor de care pack geldt een levertijd i.v.m. de registratie bij HP. Hiervoor is het serienummer van de hardware nodig. Maar wel is aan de klant al het ordernummer doorgegeven van de care pack zodat de klant bij een storing gewoon geholpen zou worden.