AlgemeenDe prijzen, assortiment en service van Bax-Shop zijn uitstekend in 99% van de gevallen. Ook het retourneren van producten gaat probleemloos, en het geld is snel weer teruggestort op je rekening. Bax-Shop is tegenwoordig eigenlijk mijn standaard webshop voor alles wat muziek gerelateerd is.
Twee minpuntjes alleen:
Soms komt het wel eens voor dat ik een product nodig heb wat niet in het assortiment staat, of waar ik een lagere prijs van heb gevonden. Hiervoor moet je contact opnemen met de klantenservice, die wel eens 2/3 dagen nodig hebben om te reageren via email en dat vind ik het enige minpuntje aan bax-shop. Ik heb ervaren dat ze via Facebook wel sneller reageren dan email.
Ook de "Laagste-prijs-garantie" heeft tegenwoordig bizarre voorwaarden. Zo moet een andere webwinkel dezelfde retour-voorwaarde hebben (60 dagen retourtijd), voordat ze dezelfde prijs kunnen garanderen. Begrijpelijk, echter valt zo praktisch elke webshop al weg.
Verzending is top, voor 23:00 uur besteld is de volgende dag in huis. Sinds kort is het ook mogelijk om het pakketje meteen bij een DHL punt te laten afleveren, en het dan zelf op te halen. Dit vind ik nog idealer, aangezien ik niet altijd thuis ben.
KlantenserviceKlantenservice is eigenlijk altijd wel goed. Ze reageren vriendelijk, en al mijn verzoeken passen ze ook toe. Ook het toepassen van kortingscodes die net één dag verlopen zijn gaan ze snel akkoord mee.
Het enige minpuntje is dat de klantenservice soms 2 a 3 dagen doen om te reageren om een nieuw ticket. Via facebook gaat dit soms sneller.