AlgemeenIk ben al jaren vaste gast op de website van iBood. Ik denk dat ik geen dag oversla. Dit heeft geresulteerd in diverse aanschaffen die werkelijk altijd vlekkeloos zijn verlopen. Alles wordt duidelijk aangegeven, ik heb mijn spullen altijd op de aangegeven datum ontvangen, altijd werkend. Eenmaal heb ik een dekbed ontvangen, waar volgens mij een drukfout op zat. Het was niet storend, maar het hoorde niet zo. Maar het was een dergelijk mooie prijs dat ik hem op zich wel wilde houden. Na overleg met iBood heb ik een kortingscode ontvangen, waardoor prijs/kwaliteit voor mij weer uitstekend was. Ik had het ook terug kunnen sturen, maar dit was een mooie tussenoplossing. Ook als ik gegevens nodig heb van iets wat ik zes jaar geleden gekocht heb, dat is gemakkelijk en snel terug te vinden. Leuke acties, af en toe een mail met gratis verzendkosten. Ik vind dat ze het prima doen. Die verzendkosten is wel een puntje, daardoor koop ik minder. Als een artikel normaal 30 euro kost en bij Ibood 20, dan kan dat interessant zijn, maar met 5,95 of 8,95 verzendkosten is het echte voordeel wel weg. En door de tijdelijke aanbiedingen kun je niet even wachten om het te combineren met iets anders. Maar jah, dat is de basis van de site, wat het voor mij juist ook weer leuk maakt.
VerzendingZoals al gemeld: altijd exact op de dag als van te voren aangegeven.
KlantenserviceIk heb ze niet vaak nodig, maar voor zover ik me kan herinneren was er altijd snel en adequaat antwoord.
Beste alex_pas,
Bedankt voor de positieve beoordeling, daar zijn wij er blij mee!
Met vriendelijke groeten,
iBOOD Webcare Team