Bax-shop.nl | Bax Music

Ik heb vaker iets op Bax shop besteld, en het proces verloopt vrijwel altijd soepel en met duidelijke stappen. Erg fijne webshop.

Meestal wordt alles prima verpakt. Laatst zat alles echter in een doos die met een soort grote nietjes dicht was gemaakt. Aan de binnenkant van die doos staken die nietjes uit waardoor de producten aan de binnenkant (en mijn hand bij het eruit halen van de producten) erlangs krastte. Hierdoor zit er nu een kras op mijn nieuwe gitaar standaard omdat die niet in een andere doos verpakt zat. Dat was niet practisch!

Verder was de verzending wel snel en was een track en trace beschikbaar dus dat is altijd fijn.

Er is aan mij ooit de verkeerde gitaar geleverd (het 6 snarige model ipv het 7 snarige model, ondanks dat de website aangaf dat het om het 7 snarige model ging).

Toen dat gebeurde mocht ik het verkeerde model bij me houden tot de goede geleverd kon worden. Na ongeveer 2 weken bleek echter dat het juiste model niet meer geleverd zou worden. Ik heb toen de gitaar terug mogen sturen en mijn geld teruggekregen.

Op zich prima service maar jammer dat ze niet meteen aan kon geven dat het juiste model niet meer beschikbaar werd...

Scorekaart voor Bax-shop.nl | Bax Music