Bax-shop.nl | Bax Music

Ik heb bij deze winkel Mopads (Monitor isolatie pads) besteld om mijn speakers te isoleren van de ondergrond (mijn bureau). Ik bestelde ze vorige week donderdag en een dag later had ik ze al in huis.

Levertijd: Zeer snel (5/5)
Service: Heb ik niet veel mee te maken gehad aangezien ik geen advies heb gevraagd en geen problemen met mijn bestelling heb gehad waardoor ik het moest retourneren o.i.d (N.v.t)
Website: Goed (4/5)
Aanbod: Voldoende (3/5)
Prijs: Goed, (4/5) over het algemeen zijn weinig tot geen winkels goedkoper

Ik ben tevreden met mijn ervaring bij Bax Music en zou u dan ook aanraden om daar een product te bestellen.

Op de website staat "Vóór 23.00 besteld, morgen in huis." en dat klopt. Een dag nadat ik mijn bestelling plaatste ontving ik het product in de middag.

Ik geef Bax Music een 5 voor verzending omdat de bestelling niet veel sneller afgeleverd kan worden dan de volgende dag. Bij veel winkels heb je je bestelling binnen een paar dagen in huis, maar vaak nog niet de volgende dag.

Scorekaart voor Bax-shop.nl | Bax Music