Algemeenal jaren een tevreden klant! Leuke dingen voor een voordelige prijs en een zeer goede service! Een aanrader voor iedereen!
VerzendingSnelle levering, goede contacten een eerlijk leuk forum voor als je met vragen zit.
KlantenserviceNa anderhalf jaar een toestel defect onder garantie, Ik dacht wat gaat dit weer voor een hoop tam tam zorgen en aangezien het maar een product van 25 euro was, wou ik niet investeren in retour zendingen enz. Ik nam contact op met de support van 1 day fly via mail. De persoon heeft me aanhoort en asap gereageerd dat hij het nodige ging doen en mij op de hoogte ging houden. Wat hij ook deed. Hij had contact opgenomen met de desbetreffende firma, omdat 1dayfly na 2 dagen nog geen antwoord had gekregen van de firma stuurde support mij een mail dat ze het probleem nog aan het behandelen waren maar op de firma aan het wachten waren. Wat voor mij een geruststelling was dat 1dayfly er nog mee bezig was.
1dag later kreeg ik het bericht dat de firma mij kosteloos een nieuw toestel ging bezorgen. Een dikke pluim voor het 1 dayfly team!!! Ze zijn zeer attent en zorgzaam. Voor mij een dubbeldikke 10 op 10