PhoneGigant

Eind oktober twee iPhone-laadkabels van twee meter besteld. Beide kwamen heel snel binnen, maar één van deze twee kabels werkte al direct niet. Toen heb ik contact opgenomen per mail, de kapotte retour gestuurd en een nieuwe gekregen. Deze werkt momenteel nog steeds. Nu krijgt ook de tweede kabel van de eerste levering problemen. Deze werkt vaker niet dan wel. Vaak detecteert mijn telefoon pas na een aantal pogingen de laadkabel. Ik heb begin januari per mail contact met de webshop opgenomen, maar hier geen reactie op gehad. Eind januari nogmaals dezelfde e-mail verstuurd, weer geen reactie.

Afgelopen week besloten om te bellen, maar geen reactie. Je krijgt slechts een bandje dat ze op het moment niet bereikbaar zijn en dat je het op een later moment nogmaals moet proberen. Daarna wordt de verbinding meteen verbroken, meerdere malen op rij.

Deze webshop verkoopt dus zogenaamd "originele" Apple-opladers (hier heb ik speciaal op gezocht en een hoge prijs voor betaald) en vervolgens krijg je spullen die waarschijnlijk gewoon op AliExpress o.i.d. zijn besteld. Als klap op de vuurpijl mag je nog eens voor de verzendkosten van de retouren betalen ook.

Doe geen zaken met deze oplichters!

Eerste levering was erg snel

Klantenservice reageert niet op e-mails, telefoon wordt meerdere malen genegeerd

Scorekaart voor PhoneGigant