Decathlon

Ik ben bij Decathlon terecht gekomen vanwege de aantrekkelijke prijsstelling en het uitgebreide assortiment. De aangegeven verwachtte levertijd werd ook gehaald (artikel was in eerste instantie niet op voorraad).

Het pakketje werd eigenlijk een dag te laat geleverd, maar dat kan uiteraard ook aan de bezorger hebben geleverd.
Verpakking etc. was prima.

Vanwege een defect en het niet bevallen van het product heb ik gebruik gemaakt van de 365-dagen-retour service. Ik was eigenlijk heel blij met deze service, maar helaas verliep dat proces nogal rommelig. Via Mijn Account kun je een retour aanvragen. Helaas werkte dat niet vanwege technisch onderhoud. Enkele weken later staat dat bericht er echter nog steeds op... Hierop via email een retournummer mogen ontvangen. Hoe de procedure verder gevolgd moest worden was gissen. Het pakket via een antwoordnummer naar Amsterdam gestuurd (antwoordnummer is wel een prima service overigens) terwijl je een mailtje krijgt van Retouren Arnhem. Dat is enigszins verwarrend. Via T&T gezien dat het pakket was afgeleverd in Amsterdam. Omdat er geen enkele instructie was hoe het proces verder zou verlopen heb ik een formuliertje bij het pakketje ingedaan met mijn gegevens waaronder het IBAN voor teruggave. Betaling zou plaatsvinden binnen maximaal 14 dagen. Toen ik na 18 dagen nog geen bijschrijving had maar eens contact opgenomen. Men meldde dat men geen rekeningnummer van mij had. Tja...
Uiteindelijk werd het daarna toch binnen 3 dagen overgemaakt.
Vanwege het technisch onderhoud dat blijkbaar een maand moet duren was er onder 'Mijn Account' zowel geen retour aan te maken en ook niet de status te volgen hiervan. Ook onder 'Terugbatalingen' was helaas niets te vinden. En dat is jammer anders had ook het retourproces een veel hogere beoordeling gegeven kunnen worden.

Scorekaart voor Decathlon