AlgemeenIk heb 5 februari 5 disks besteld, die 'ruim op voorraad' waren. Ik wilde per creditcard betalen, maar werd geconfronteerd met een random reader verzoek, terwijl ik de kaart zelf niet in de buurt had. Uiteindelijk met PayPal betaald.
Sindsdien helemaal niets meer vernomen. Ook geen update ('In behandeling') te zien in de account.
Meerdere keren gebeld - er werd me verteld dat de leverancier ze op backorder had -
elke keer kreeg ik de belofte dat ik dezelfde dag teruggemaild of teruggebeld zou worden, maar dat is geen enkele keer gebeurd.
Ik was het zat, en wilde de order annuleren, maar inmiddels namen ze de telefoon helemaal niet meer op.
Op de website staan de disks nog steeds als 'ruim op voorraad'.
[edit]
Na ze door middel van deze review aan de schandpaal te hebben genageld, werd ik opeens teruggebeld en vertelden ze dat ze net een nieuwe TV spot hadden en het daarom erg druk hadden. We hebben afgesproken de order te annuleren, en inmiddels heb ik het geld terug.
Gisteren met meneer gesproken en aangegeven de levertijd na te gaan. Dit stond nog uit bij de importeur. Vandaag belt hij ten tijde van de uitzending van onze TV commercial. Uit de logs blijkt dat hij 2m 46s in de wacht heeft gestaan en daarna de verbinding heeft verbroken. Dat is dan "inmiddels namen ze de telefoon helemaal niet meer op". Hij vindt het in zijn eerste versie nodig om te schrijven dat hij denkt zijn geld kwijt te zijn. Waar zijn we toch mee bezig?
We hebben na deze review uiteraard contact opgenomen met meneer. U ziet zijn edit. We voegen er maar niets meer aan toe.