Had ze vrijdagochtend gemeeld, met de vraag of ze alles op mijn lijstje hadden. Ja, ligt er meelen ze. Dus die middag ga ik het halen, blijkt dat een van die artikelen er dus niet is. De rest maar meegenomen, ik kijk wel of ik dat mobo een andere keer kan halen.
Weekje later (maandag) zou m'n ma 'm overdag gaan halen, maar ze wilde eerst even bellen om te weten of ze hem wel hebben. 5x gebeld op die dag, geen enkele keer opgenomen. Dinsdag nog eens geprobeerd te bellen, maar wordt nog niet opgenomen. Ik stuur dus maar een mailtje met de vraag of ze dat mobo (ASUS A7N8X Deluxe) hebben, krijg woensdagmiddag bericht terug dat ze die op voorraad hebben. Donderdag gaat me vader naar de winkel toe, zeggen ze hem dat hij niet meer op voorraad is, en dat ze hem ook niet meer leveren.
Wat ook nogal knudde overkomt is dat je niet kan pinnen binnen, en toen ik bestelde en ff aankruisde wat ik allemaal wilde, ging hij gewoon ff terug het magazijn in om te beppen met een collega!
Enige positieve (waardoor ze een 7 krijgen ipv een 6) is dat ze heel goedkoop zijn.