Bax-shop.nl | Bax Music

Bax Music maakt alles waar wat ze over zichzelf schrijven. Top service. Tot nu toe altijd de volgende dag mijn bestelling in huis. Ook hun laagste prijs garantie is geen leugen. Onlangs had ik iets besteld en zag het daarna ergens goedkoper. Heb het product toch aan de lagere prijs gekregen en het verschil stond 3 dagen later terug op mijn rekening. Ook hun support-team is geweldig. Heb je een vraag, de zelfde dag krijg je al een antwoord. Hier kunnen vele anderen iets van leren. Dus heb ik iets nodig dat muziek gerelateerd is, koop ik altijd bij Bax Music. zelfs als iets niet voorradig is, wacht ik nog liever dan het ergens anders te kopen. Gewoon omdat ik zeker ben dat het bij Bax in orde is.
Top gewoon!!!

De volgende dag steeds mijn bestelling in huis zonder uitzondering. Mijn laatste bestelling had ik zelfs pas om 22.30 geplaatst, de volgende dag om 9 uur 's morgens stond de postbode met mijn besteliing aan de deur. Gewoon top!!!

Scorekaart voor Bax-shop.nl | Bax Music