AlgemeenVerkopen kan Correct als de beste. Het is in feite een dozenschuiver met een groot pand en ik kom er dan ook al vele jaren. Als je service verwacht na de garantieperiode zoals het consumentenrecht ook aangeeft dan ben je de Sjaak bij Correct.
KlantenserviceNa 3 jaar ging mijn Onkyo receiver stuk en toen heb ik kennis gemaakt met de service afdeling. Elke stap in het proces ben ik negatief "verrast" met kosten. Eerste emailcontact prima met melding van reparatie onder coulance (en ja mijn eerste gedachte was dat dat gratis zou zijn). Bij aankomst ineens onvoorspelde 35€ inname kosten. Flinke discussie (hoe moeilijk is het om dit vooraf helder aan te geven). Uiteindelijk ingeleverd zonder de 35€ te hoeven betalen maar had toen al een slecht voorgevoel. Per mail daarna krankzinnige reparatiekosten inschatting gekregen 221€ (transformator vervangen + testen) en of ik akkoord ging. Ook hier weer geen coulance verwerking maar gewoon factuur doorschuiven. Reactie niet akkoord met klachtbrief. Toen pas een reactie met enige coulance...150€ betalen. Tegenvoorstel gedaan om nieuwste met korting te kopen want vertrouwen in de oude receiver en Correct ondertussen wel verdwenen. Daar gingen ze akkoord mee maar als verrassing toch nog even die 35€ erbij vragen omdat er ook onderzoekskosten zouden zijn gemaakt (ook niet vooraf aangegeven wat er zou gebeuren bij krankzinnig hoge reparatiekosten en niet akkoord gaan). Weer een negatieve ervaring.
Daar dan toch maar akkoord mee gegaan en aangegeven dan de oude en nieuwe te komen halen. Reactie Correct....nee de oude zou dan ingeruild worden en zo wederom een onverwachte negatieve ervaring.
Correct kan het service proces in een paar bullits prima globaal vooraf aangeven maar kiest er blijkbaar voor om klanten te stimuleren de spullen in te leveren zodat je daarna "overgeleverd" bent aan de grillen van Correct service.
De medewerker aan de balie gaf bij het gesprek over de 35€ aan dat hij vaak deze discussies met mensen had (vreemd zeg) en dat hij daar geen energie van kreeg (goh hoe zou dat komen). Zo maak je je werk ook wel opzettelijk heel naar.....het is heel sneu voor die persoon eigenlijk.....zeker omdat hij het idee heeft het allemaal perfect te doen ook nog eens en nergens echt te luisteren naar wat de klant aangeeft.