AlgemeenIk kocht er een AC router maar die ging helaas defect, ik moest 'm terugsturen op eigen kosten en dat nog maar het begin van de problemen
VerzendingVerzending is prehistorisch traag. Het artikel was in voorraad maar ik kreeg het toch pas na 3 dagen in de bus.
KlantenserviceDe manier van retourformulieren invullen is zeer omslachtig en voelt alsof ze je een beetje willen ontmoedigen want vragen ineens alle mogelijke informatie wat je maar kunt voorstellen. Reden / subredens van retour, bankgegevens, ordergegevens, factuurgegevens van originele factuur enz.
Nu ik stuur uiteindelijk m'n router terug op eigen kosten.. Ze stellen mij een TP-link powerline adapter (!!) voor in de plaats.... ik zeg ik heb net een dure router van 175€ opgestuurd en moet helemaal geen powerline adapter.
Ze snappen m'n vraag niet en antwoorden nog es met een voorstel (powerline)... Uiteindelijk moeten bellen, hun responstijd op e-mails is ook verschrikkelijk traag. Ik kreeg steevast een antwoord om 20u s avond met soms 2 dagen tussen..
Na heel over en weer mailen kon ik een normale terugbetaling krijgen.
Ik krijg dan na 2 weken 119€ gestort maar met een -volgens mij- verkeerde verkoopfactuur in de referentie. Ondertussen ben ik terug aan het mailen gegaan, nog niets vernomen... Maar ik ga natuurlijk achter de rest van m'n geld aan... desnoods breng ik ze eens een bezoekje, maar komt wel goed.
Dramatische aftersales om nog naar het minst te zeggen. Af te raden.