Kijkshop.nl

Op 18 december 2017 bestelling gedaan via de Kijk bij mij-app, maar na creditcard betaling vastloper in bestelproces. Resultaat: geld (350 euro) afgeschreven maar bestelling geannuleerd. Inmiddels 2x gebeld met klantenservice (wachttijd beide keren > 20 minuten) en mail gestuurd (geen reactie).

Klantenservicemedewerkers zijn vriendelijk en zien fout in hun systeem. Beide keren met prio verzoek gedaan aan hoofdkantoor om geld terug op rekening te storten. Inmiddels is het bijna een maand later en heb ik het geld nog niet retour ontvangen. WAARDELOOS, dus koop hier niet!!!

Inmiddels terugvorderingsprocedure opgestart via creditcard maatschappij, omdat ik niet verwacht dat terugbetaling uit eigen beweging zal worden gedaan. Ik hoop dat ik het geld terug ontvang, maar zit nog steeds in onzekerheid over dit best wel forse bedrag dat ze me schuldig zijn! Ik heb dit nog nooit meegemaakt bij een webshop.

Scorekaart voor Kijkshop.nl