Bax-shop.nl | Bax Music

Mijn eerste bestelling via Bax-shop .Bax-shop is makkelijk te vinden en de site is overzichtelijk .Producten worden goed beschreven met voldoende informatie.Voor mij was dan ook snel de keus gemaakt.Ook hebben zij ruime keus in A-B- producten mocht er dus iets zijn wat net buiten je budget ligt zou het zomaar kunnen zijn dat er een B-keus op vooraad is (2 de kansje )Betalling gaat vlot ,eenvoudig en meerdere opties.Voor 23:00 besteld de volgende dag in huis had de bestelling rond half 10 gedaan.Al met Al. zou mn tweede bestelling zo weer hier plaatsen

De MPD226 werd geleverd in een ruime doos onbeschadig en voldoende lucht packs om het geheel schadeloos af te leveren.en natuurlijk met track N trace zodat ej het pakketje makkelijk kan volgen

Je Krijgt netjes het bestel/ verzend bericht in de mail zonder er al te lang op te moeten wachten. ook de factuur komt via de mail Ik heb geen klachten dus kan dit niet beoordelen

Scorekaart voor Bax-shop.nl | Bax Music