A-Mac

Ik heb voor de kerstdagen een apple tv gekocht. Ik zag online dat deze op voorraad was en binnen 1 a 2 werkdagen bezorgt zou kunnen worden. Dus via iDeal betaald en afwachten maar. En dat bleef maar wachten, er kwam geen bevestiging van mijn bestelling.

Na enkele dagen maar eens proberen te bellen, dat lukte niet, na ongeveer 20min (zonder dat aangegeven werd hoe lang het zou kunnen duren) in de wacht was ik het zat. Later nog maar eens proberen, weer nam niemand op. De 3e keer kreeg ik iemand aan de lijn, blijkt dat wat op de website staat (op voorraad) niet klopte, over een week zou er nieuw voorraad komen, maar onduidelijk of er genoeg zou komen dat mijn apple tv ook geleverd kon worden. Ik was het ondertussen al flink zat en vroeg of ik de order kon annuleren, geen probleem hoor meneer ik zal het meteen doen, einde van de week staat het geld op uw rekening.

Na opgehangen te hebben kwam hier in de dagen erna ook geen bevestiging, toen maar mailen of het was geregeld. Na een paar dagen kwam een mail: uw order wordt met de post meegegeven...

Toen deze de volgende dag werd bezorgt heb ik hem meteen bij de dichtstbijzijnde AMAC teruggebracht (de customer care vertrouwde ik dit klusje niet meer toe) dat duurde ook wel even aangezien de medewerker moeite had uberhaupt iets in het systeem te vinden. Ik kreeg uiteindelijk een aankoopfactuur(!) mee waarop stond dat ik de apple tv had teruggebracht met in pen geschreven dat ik het geld binnen een week op mijn rekening zou krijgen.

Een week later, nog steeds niets op mijn rekening natuurlijk, maar weer eens gemaild. Ook omdat het zo'n knullig briefje was, was ik bang dat het niet was doorgekomen. Enkele dagen later de mail terug dat creditering altijd binnen 14 dagen was. In ieder geval enkele dagen later de opluchting: het geld stond op mijn rekening.

ik geef ze 1 extra ster omdat uiteindelijk het wel allemaal goed gekomen is, maar man, man, de spullen die ze verkopen zijn goed (ik heb al eerder eens wat gekocht hier en nooit problemen gehad) maar de customer care...

>>>later toegevoegd:
hahaha, op de apple website staat dat AMAC premium reseller is: Apple Premium Resellers zijn erkend door Apple en leveren uitstekende klantenservice met speciale aandacht voor oplossingen, service en ondersteuning voor Apple

is het een idee als iedereen die hier een review plaatst ook een klacht naar apple stuurt? Ik denk dat Amac echt van die lijst af moet, ze doen enorme afbreuk aan het imago van apple.

Veel te laat, maar hij is in principe geleverd, verpakking was ook goed.

Lees verhaal hierboven, ze hebben gewoon helemaal geen klanten'service'. Ze moeten zich eens hard achter de oren krabben of ze eigenlijk wel door moeten gaan met deze zaak. Ik ben normaal niet zo van de reviews schrijven (soms had ik beter moeten weten als ik weer eens iets bij een chinees bedrijf had besteld) maar dit is toch een gerenomeerd bedrijf en officiele apple dealer en ik vind dit ook wel erg slecht.

Scorekaart voor A-Mac