Bax-shop.nl | Bax Music

Op dinsdag een keyboard besteld, maar werd geleverd zonder adapter. Deze zou volgens de productomschrijving er wel bij moeten zitten, dus ik denk dat de doos al eerder open is geweest, maar dat kan ik uiteraard niet hard maken.

Verzending via GLS, traceringsnummer werkte niet. Wel volgende werkdag geleverd zoals conform de website.

Na een telefoontje kreeg ik te horen dat er een onderzoek gestart werd en dat ik "zo snel mogelijk" een adapter zou krijgen als zou blijken dat er inderdaad een fout gemaakt was. Mevrouw aan de telefoon kon geen toezeggingen doen op wat voor termijn dit zou gebeuren, want "dat ligt aan de vervoerder". Een beetje bedrijf zou het verlies nemen en in ieder geval een adapter toesturen ipv een klant te laten wachten op de resultaten van een zogenaamd onderzoek.

Update 5-1-17: Gisteren bericht van webcare team (zie onder). Informatie op mail gezet, geen bevestiging en nog steeds geen nieuws/adapter. Laatste keer dat ik hier bestel.

Beste klant,

hartelijk dank voor jouw review. We kunnen ons voorstellen dat je snel de adapter in huis wil hebben zodat je aan de slag kunt gaan met het keyboard. Graag kijken we voor je na of we dit sneller kunnen oplossen voor je.
Wil je een e-mail sturen naar webcare@bax-shop.com o.v.v. jouw ordernummer en deze review? We hopen spoedig van je te mogen horen.

Amanda
Bax Music