livekaarten.nl

Xbox live gold 12 maanden besteld. Vervolgens werkt de code niet, was namelijk al in gebruik. Niet door mij in ieder geval en tevens ook niet zichtbaar in mijn account. Men reageert zeer snel op email. Men zei dat ik de land en taal moest veranderen terwijl alles goed stond. Ik heb daarbij ook veel screenshots laten zien. Tenslotte heeft men heeft mij doorverwezen naar Microsoft. Microsoft via chat heeft het voor mij in 10 minuten opgelost met een nieuwe code die wel werkt. Wat ik zeer vervelend vind dat men bleef volhouden dat het mijn fout was. Juist door hetgeen zou ik hier niet snel meer wat bestellen.

Na betaling wel een email, maar stond geen ophaal link voor de niet in, daarvoor heb ik contact gezocht.

Xbox live gold 12 maanden besteld. Vervolgens werkt de code niet, was namelijk al in gebruik. Niet door mij in ieder geval en tevens ook niet zichtbaar in mijn account. Men reageert zeer snel op email. Men zei dat ik de land en taal moest veranderen alles stond goed. Ik heb daarbij ook veel screenshots laten zien. Tenslotte heeft men heeft mij doorverwezen naar Microsoft. Microsoft via chat heeft het voor mij in 10 minuten opgelost met een nieuwe code die wel werkt. Wat ik zeer vervelend vind dat men bleef volhouden dat het mijn fout was. Juist door hetgeen zou ik hier niet snel meer wat bestellen.

Scorekaart voor livekaarten.nl