AlgemeenBestel je een product, direct uit de verpakking werkt het niet, kan gebeuren natuurlijk.
Stuur je het direct terug omdat je het gewoon nodig hebt.
Kan je vervolgens 4 weken wachten op een vervanging terwijl ze gewoon op voorraad zijn. Nog steeds is het niet verzonden, ik wacht nog steeds....
Als het nou een gebruikt apparaat is onder garantie, begrijp ik dat je deze laat repareren ipv een nieuwe terug sturen. Maar niet met iets wat nieuw is. Ze houden geen rekening met het feit dat je die spullen misschien ook gewoon nodig hebt om te kunnen werken.
Met verkopen zijn ze heel snel, maar de service daar achter is niet goed.
Dit niet meer....
Stuur je het direct terug omdat je het gewoon nodig hebt.
Met verkopen zijn ze heel snel, maar de service daar achter is niet goed.
Dit niet meer....
Beste klant,
Bedankt voor je beoordeling. We willen graag nakijken wat er precies aan de hand is, maar je hebt geen klantgegevens doorgegeven. Kun je dit nog toevoegen aan je beoordeling?
Giordano
Bax Music