AlgemeenIk dacht op 8 dec 2017 een JBL Charge 3 met korting te kopen maar dat werd een fiasco.
Ik moest voor de 15% korting een app gebruiken omdat de website die niet gaf. De app zit vol bugs maar ik heb wel betaald en een order nummer gekregen.
Ik heb op 12 Dec moeten bellen om een status update te krijgen, ben bijna een half uur aan de praat gehouden. Er is een ticket geopend voor levertijd en eentje voor de extra korting die ik wilde omdat de prijs inmiddels 20€ omlaag was gegaan. Met de 15% app korting en 5€ welkomsttegoed zou ik op een totaalprijs van €114,15 moeten komen. Ik zou binnen 2-4 dagen meer horen.
Vandaag op 15 Dec gebeld, meer dan 30 minuten in de wacht. Wat blijkt, mijn order stond al op 8 december, net na de bestelling op geannuleerd dus ik kon helemaal geen update verwachten. Ik heb niet geannuleerd, op 12 Dec stond ie nog op m'n account maar de bestelling kon ook niet opnieuw doorgeslagen worden en de zwarte versie is inmiddels uitverkocht.
Het is een IT chaos bij de Kijkshop.
Ik heb er uitendeilijk voor gekozen om m'n geld terug te laten storten (zou ook niet automatisch gebeuren) en betaal nu maar de volle prijs bij een echte webshop, die wel de volgende dag levert zodat ik het voor de kerst heb.
De Kijkshop web versie was een eenmalige vergissing.
Het is niet geleverd omdat ergens in het systeem een bug zit die de bestelling heeft geannulleerd en het is ook niet te zien hoe of waarom.
Klantenservicehet duurt 20 tot 30 minuten voordat je iemand spreekt, weet niet waarom.
medewerksters zijn vriendelijk maar kunnen alleen op hun scherm kijken en hebben geen inzicht in waar de problemen zitten. Ze hebben wel toegegeven dat de IT kant "problemen" geeft en dat ze alle klachten doorgeven.