AlgemeenOmdat mijn review bij trust pilot gerapporteerd werd door computer outlet plaats ik hem toch alsnog hier.
Ik had moeten googlen en oa dit draadje moeten checken voordat ik bestelde. Ik kreeg ze eindelijk via de chat te pakken na bijna twee weken wachten en een aantal vruchteloze pogingen om contact op te nemen. Er werd beloofd dat de laptop uiterlijk begin volgende week verzonden zou worden. Maar als ik de verhalen hier lees, denk ik dat ik met een kluitje in het riet gestuurd ben.
Bestelling nu gecanceld dus ....Gelukkig heb ik via PayPal betaald dus als ze niet terug betalen kan ik het hopelijk nog via PP regelen.
Ik heb er nog niet uit of het halve of hele oplichters zijn, dat hangt er vanaf of ik mijn geld zoals beloofd terug krijg ...
Niet geleverd, na twee weken wachten heb ik recensies gegoogeld, verloor ik het vertrouwen en heb ik de de bestelling gecanceld.
KlantenserviceBen in de positieve klantenbeoordeling op hun eigen site (via Trustpilot) getrapt. Slecht bereikbaar.
Update 15/12
Overigens staan daar volgens mij ook veel positieve nepreviews zoals die van "Alberda82" hierboven. Als ze de tijd die ze kwijt zijn aan het schrijven van die fake reviews aan klantenservice zouden besteden dan had ik mijn geld al terug kunnen hebben ...
Wat ik ze op Trustpilot zie doen is de ene negatieve beoordeling na de andere rapporteren, zodat die in ieder geval voorlopig niet meetellen in het aantal sterren en niet zichtbaar zijn. Tegelijkertijd verschijnen er overdreven positieve reviews in eenzelfde schrijfstijl, duidelijk nep dus. Dat Trustpilot werkt voor geen meter als het dit soort gedrag faciliteert.
Nog een ster eraf bij mij vanwege deze manier van handelen.
Update 16/12
Plus antwoord op de reactie van c.o./excene hieronder
Gisteren om 9u s avonds werd ik opeens gebeld door de eigenaar.... Door telefoonproblemen en andere bezigheden (het was vrijdagavond) lukte het niet om in contact te komen. Maar ik heb er ook geen behoefte aan. Ik wil geen gesprek, ik wil mijn geld terug. Ik weet ook al wat de inhoud van het gesprek zal zijn, want daar staan genoeg voorbeelden van bij recensies : dat ze mijn geld gaan terugstorten als ik dit negatieve review verwijder of er een positief verhaal van maak. Maar dat ga ik niet doen.
KOOP HIER NIET ONLINE.
Ze lichten je op. Ze hebben het zogenaamd zo druk, maar ze hebben wel tijd om allerlei recensiesites vol te spammen met fakereviews. Over dolblije kinderen, kleinkinderen, bejaarden, honden die stekkers opeten wat resulteert in een gratis nieuwe stekker van computer outlet etc. Wel grappig om te lezen, ware het nietdat er mensen door gedupeerd raken...
Omdat ik na twee weken nog niet terug betaald was heb ik een review op trust pilot geplaatst. Naar aanleiding daarvan werd ik weer gebeld door de eigenaar die zei dat hij mijn IBAN niet had en dat ze daarom mijn geld nog niet terug hadden gestort. Geen excuses ofzo, wel het verwijt dat ik slecht bereikbaar was... Mijn IBANnr had ik echter al doorgeven bij het cancelen van de bestelling.
Na dit contact is mijn geld wel snel terugbetaald dus toch nog één ster erbij
Wat bent u negatief over ons. Wij zetten helemaal geen recensies. Onze klanten hebben dezelfde wens, goedkoop en met veel garantie. Wie bent u die onze klanten zo kleineert ? Die eerlijke recensies neerzetten. Wij hebben 36000 klanten tot nu toe en contact met u krijgen is erg lastig.
cancelen= cancellen
Al met al geen ervaring die mijn vertrouwen in online bestellen goed heeft gedaan. Maar dat maakt je wel weer kritischer ... Ook tav een recensie site als Trust Pilot waar je dus duidelijk niet op moet afgaan. De hoge score daarop was nep, en dit bedrijf is al jaren zo bezig gezien recensies elders op internet. Dat is misschien nog wel het meest de moraal van dit verhaal: VERTROUW NOOIT OP TRUSTPILOT. Zij faciliteren malafide bedrijven ..