AlgemeenIk moet de reviews op tweakers danken voor de waarschuwingen. Momenteel staat de 12TB HGST HDD te koop voor 320,65€ (incl. BTW) terwijl de goedkoopste prijs normaal rond de 410€ ligt. Volgens de website zijn ze voorradig en geleverd binnen de 5 werkdagen.
Echter heb ik hun gecontacteerd via hun webform of het echt klopt dat ze dit kunnen leveren tegen die prijs en kreeg ik als antwoord: "Momenteel zijn er problemen met de voorraad en levertermijnen van deze schijven. De levertermijn bedraagt meer als 3 weken onze excuses. "
Ik heb dan maar niet besteld. Ik vermoed dat deze winkel in slechte papieren zit en dringend geld nodig heeft. Als je producten heel laag prijst, klanten betalen je en je houdt ze een maand aan het lijntje om dan geld terug te geven, heb je als bedrijf toch even een gratis lening gehad ten koste van de klant. Ik ga mijn geld niet lenen aan centralpoint.be zodat ze dan een maand later de schuld op de leverancier steken dat het niet meer voorradig is en misschien mijn geld nog terug sturen ook.