Laptop AC Adapters

Zoals de anderen hier een zeer slechte ervaring met deze winkel. Het gaat dus om een chinese webshop (a la aliexpress) die zich voordoet als legitieme Nederlandse webwinkel, compleet met iDeal. Toen ik, helaas na bestelling, een beetje rond ging kijken op de website, werd pijnlijk duidelijk hoe amateuristisch dit bedrijf is. Nergens goed Nederlands, geen KvK of BTW nummer, foutieve contactgegevens enzovoorts.

De webshop verzendt vanuit China. Dit wordt niet bij het bestellen vermeld! Je verwacht dus je product binnen een paar dagen te hebben, maar het duurt in werkelijkheid 2-3 weken.

De klantenservice spreekt geen Nederlands. Op vragen waarom het zo lang duurt en waar je bestelling blijft, krijg je alleen een standaard antwoord met een trackingnummer van DHL Asia. Toen ik de boel binnen had, wilde ik nog een factuur hebben. Dit bedrijf houdt zich blijkbaar niet aan de Nederlandse BTW-plicht, dus ze konden geen BTW-factuur voor me maken

Scorekaart voor Laptop AC Adapters