Redable.nl

Normale bestelprocedure. Alles wat je verwacht van een professionele webshop. Alleen de startpagina is nietszeggend.

Normale correcte verzending. Correcte e-mails met status. Op tijd geleverd.

Pas op als zakelijke klant. Ik kocht een laptop met in de beschrijving optioneel LTE. Bij aankomst, plastic opengemaakt, controle toestel, (nog niet aangezet), bleek dit niet optioneel, maar LTE zat op een andere soortgelijke laptop tegen een duurdere prijs.

Het starten van de retourprocedure ging prima, echter na ontvangst van het toestel bij Redable kreeg ik meteen een mail:
Wij hebben het product in geopende en niet originele verpakking retour ontvangen.
Niet al onze producten kunt u aan ons retourneren, deze vallen namelijk onder onze uitzonderingen.
Een van deze uitzonderingen is een artikel dat zakelijk is gekocht en waarvan de verpakking is geopend. Wij willen u vanuit serviceoogpunt graag tegemoet komen, door u een deelvergoeding aan te bieden van 75% van het oorspronkelijke aankoopbedrag.

Alleen de plastic was van het scherm, anders kon ik niet zien waar ik de simkaart moest plaatsen, en de batterijverpakking geopend. Verder zat alles in de originele verpakking! Op een laptop van bijna € 1000,- vind ik 75% wel heel fors! Als ik het veld bedrijfsnaam leeg had gelaten viel ik onder het particuliere consumentenrecht en had ik recht op volledige vergoeding!

Prijs Laptop € 988,- incl. btw.
Retourkosten met verzekering € 15,-
Duur grapje voor een door mij niet gebruiken laptop.

Beste Mikro,

Bedankt voor het invullen van een review.

Wat vervelend om te horen dat u onze service op deze manier ervaart.
We willen het graag voor u bekijken. Kunt u het ordernummer met toelichting naar klantenservice@redable.nl mailen? Wij kijken dan graag via die weg met u mee naar deze situatie.

Alvast bedankt voor de reactie!

Groeten,

Redable