Custom Gaming

Ik heb hier mijn gaming pc samengesteld, de site zelf is duidelijk. Ik schrijf deze review een 3 maanden nadat ik de computer heb ontvangen, ik heb nu 3 maanden lang met mijn computer gegamed en ik heb geen problemen gekregen in de tussentijd. Ik ben erg tevreden over de 'cable management', er zijn geen rare draden en alles is netjes gebouwd.

De zending kwam een week later aan dan dat ik had aangevraagd, er waren blijkbaar wat problemen met de RAM bij het testen, daar hebben zij niet over geïnformeerd dus ik wist niet waar mijn PC bleef. Uiteindelijk was mijn PC aangekomen, alles was netjes verpakt en er was geen schade.

De mensen in de chat waren erg vriendelijk, maar als er iets aan de hand is moet je zelf contact opnemen, in mijn geval was het dat mijn PC een week vertraging had. Ik wil een goed geven voor de klantenservice maar dat kan ik niet geven omdat ze niet uit zichzelf een mailtje naar mij toe hadden gestuurd over dat er een week vertraging was.

Scorekaart voor Custom Gaming