Komplett.be

Ik had een voeding gekocht, maar die bleek te zwak dus moest ik iets sterker hebben. De bestelling en verzending ging goed. Maar voor de rest bestaat er niets, maar helemaal niets van service op die site. Kijkt u zelf maar voor contact opties. Die bestaan niet! Hun retourformulier pagina bestaat niet, contact pagina werkt niet, bedrijfsgegevens zo goed als niet bestaand wanneer je er op die pagina geraakt. Wat is me dat zeg? Ik zou naar de politie moeten stappen voor oplichterij! Na ontelbaar tickets nog steeds geen reactie, enkel 1 mysterieus leeg reply gezien. Dus heb ik dat product maar met verlies ergens anders moeten verkopen omdat ik die niet kan retourneren. Pure oplichterij! Die site moet dicht!

Zoekt u maar eens een retour adres voor uw verzending. Die gaat u nooit vinden of krijgen!!!

Geen woord, geen letter antwoord gekregen!!! Oplichters! Ik heb alle emails en screenshots van dit geval als er nog mensen zijn die een rechtszaak willen starten tegen deze oplichters!!!

Scorekaart voor Komplett.be