AlgemeenWat is Bax Music toch een waardeloze organisatie!
Eind oktober een audio interface ter reparatie naar ze opgestuurd. Krijg ik na een aantal weken de melding dat ze de fout niet kunnen ontdekken (terwijl ik genoeg info over hoe het te reproduceren heb meegestuurd). Uiteindelijk sturen ze het verkeerde artikel naar mij terug. Mijn artikel wordt pas opgestuurd als ik de foutieve teruggestuurd heb. Dit afgelopen vrijdag gedaan.
Deze week elke dag meerdere malen aan de telefoon gehangen met de vraag waar mijn zending blijft. Ze zijn deze kwijt en zijn dit druk aan het uitzoeken. Terugbelverzoeken worden niet nagekomen en de desbetreffende afdeling is niet bereikbaar. Ze begrijpen al mijn frustraties en doen hun uiterste best. Ik weet niet voor wie, voor mij in iedere geval niet. Ik weet nu even niet meer wat te doen en ben daar behoorlijk ziek van. Mijn apparaat zijn ze kwijt en doen vervolgens niets......
Het woord "service" in klantenservice kun je beter weglaten. Deze is er gewoon niet!
Beste klant,
Bedankt voor je beoordeling. En onze excuses dat het verkeerde artikel naar je opgestuurd is in plaats van je reparatie. Momenteel is onze retour-afdeling inderdaad druk bezig met een oplossing voor je. Zodra wij meer weten, dan wordt er uiteraard contact met je opgenomen.
Bax Music