AlgemeenNa lang getwijfeld te hebben en verschillende negatieve verhalen gehoord te hebben, heb ik toch de gok genomen. Verzekerde verzending en paypal gaven me genoeg vertrouwen. Kan in principe niet meer misgaan dan. Ik heb een feiyu g5 gimbal gekocht. Scheelde zo'n 70 euro met de Nederlandse prijs.
Al met al een prima ervaring en ik zou de volgende keer zeker weer de gok nemen, omdat er eigenlijk vrij weinig fout kan gaan.
Het volgen van je bestelling verloopt niet helemaal optimaal. Je krijgt heel weinig informatie en had de laatste week niks meer gehoord, totdat ik vandaag opeens zag dat hij vanmiddag afgeleverd zou worden. Iets meer informatie zou handig zijn, maar ik had er vertrouwen in dat het goed zou komen. Duurde wel iets langer dan 6-8 dagen, 2 weken ongeveer, maar dat was het waard.
KlantenserviceOp al mijn vragen aan de klantenservice kreeg ik redelijk snel antwoord. De eerste keer 2 dagen later en de 2e keer nog dezelfde dag. Dit waren algemene vragen over het product. De antwoorden waren in prima Nederlands.