Bax-shop.nl | Bax Music

Bestelling geplaatst via gast account. Door koppeling emailadres aan bestaand account pakket verstuurd naar een oud adres zonder dit aangegeven te hebben tijdens de bestelling. DHL en Bax gecontacteerd over dit probleem, toegekend dat het hun fout was en belooft actie te ondernemen. Helaas niks gebeurd, na een week zelf actie ondernomen om het pakket op te halen bij het oude adres wat 25 euro extra reiskosten heeft gekost + de tijd en de moeite.

Ik had een bestelling geplaatst via een gast account, alleen bleek mijn emailadres aan een account gekoppeld te zijn wat al bestond bij bax. Hierdoor werd mij pakket verstuurd naar een oud adres zonder dat ik dit had aangegeven. Toen ik erachter kwam heb ik dhl en bax gebeld over het probleem. Het pakket kon niet meer naar het juiste adres worden verstuurd en moest dus retour. Bij dhl en bax gemeld dat dit pakket retour moest gestuurd worden. Krijg van beide een bevestiging dat ze er achteraan gingen. Helaas zonder resultaat aangezien dhl nog steeds een week lang geprobeerd heeft het pakket op het oude adres te versturen. Uiteindelijk uit eigen initiatief de bewoners gecontacteerd of ze het pakket konden aannemen (wat ze al meerdere keren hadden geweigerd gelukkig) zodat ik het vervolgens kon ophalen. Dit heeft mij bij elkaar 25 euro reiskosten gekost om het pakket op te halen. Ik ben niet tevreden met de communicatie en de valse belofte. Hier had een betere oplossing voor moeten komen. Ik liep ook nog het risico dat de nieuwe bewoners op het adres het pakket hadden aangenomen en ik het niet terug kon krijgen bij hun.

Geen actie ondernomen om probleem op te lossen, daarnaast het risico lopen dat het pakket aangenomen wordt op het oude adres gezien het pakket minstens 4 keer werd aangeboden en de bewoners 2 keer al aangaven dat ik verhuisd was.

Beste klant,

bedankt voor het delen van jouw ervaring. Het is erg onhandig dat de bestelling naar het adres is verstuurd dat aan het andere account is gekoppeld.
We begrijpen dat je contact met ons hebt opgenomen zodat wij het pakketje retour konden vragen, alleen deze actie is niet juist opgevolgd.
Graag kijk ik voor je na hoe het kan dat het pakketje niet retour werd gezonden, maar meerdere malen is aangeboden op het oude adres. Wil jij hiervoor jouw ordernummer en verwijzing naar deze review sturen naar webcare@bax-shop.com ? We nemen jouw review graag verder in behandeling.

Amanda
Bax Music