AlgemeenOmdat mijn smartphone niet langer voldeed, was ik op zoek naar een 'dedicated audio player', waarbij ik keer op keer bij de Fiio X5iii uit kwam. HDPHNS.COM bleek een van de weinige winkels te zijn, die deze speler in Nederland verkoopt.
Het hele bestelproces is werkelijk doodeenvoudig; winkelwagentje vullen, je persoonlijke informatie invullen en betalen via iDeal, Paypal of een creditcard.
Hierna volgt netjes een mail met bevestiging van je bestelling, maar de status van je bestelling is ook terug te vinden onder je account. Na de bevestiging krijg je nog 2 keer mail van HDPHNS namelijk; een mail met 'basketpic' en een zodra je bestelling is verzonden. De mail met 'basketpic' was nieuw voor mij. In deze mail wordt vertelt dat je product klaar staat om ingepakt te worden en een foto. Deze foto is gelijk te delen via de bekende socialmedia-sites.
Op dezelfde dag als de bestelling (in mijn geval, het product was op voorraad) volgt een mail met daarin een 'track & trace'-code. Indien je de PostNL app op je telefoon hebt, krijg je netjes een notificatie dat er een pakket naar je onderweg is.
In mijn geval zou het pakket overdag worden afgeleverd, maar dit kan je aanpassen. Hier zijn wel extra kosten aan verbonden, maar dit ligt aan PostNL, niet aan HDPHNS.
De Fiio werd geleverd in een stevige kartonnen doos, die niet veel groter was dan de doos van de Fiio zelf. Een verademing, gezien sommige webshops 'enorme' dozen voor kleine producten gebruiken.