Custom Gaming

Gewoon goed.
Al dat gezeur over losse schroefjes of verpakkingen die kapot zouden zijn, waar gaat dat over?
Ik wist ook niet welke videokaart in mijn systeem zou komen, maar een belletje en ik wist dat Inno3D 1070 gebruikt zou worden, idd een relatief goedkope kaart, maar met uitstekende reviews, dus prima. Gewoon nadenken en vragen in plaats van denken dat de leverancier het wel vanzelf zal 'snappen'.
En kijk eens naar het totaalplaatje van totale systeem-prijs/service/levertijd/garantie en leg dat naast de concurrentie, (wat ik gedaan heb) en deze club komt er heel goed uit. Ze hebben mijn vertrouwen echt niet beschaamd, want normaal gooi ik geen 3k naar een partij, waar ik nog nooit iets mee te maken heb gehad.
En als er toch iets gezeurd moet worden, vooruit dan maar. De SLI Bridge zat los, maar dat is zo'n ding wat je over de kaarten heen klikt en wat vervolgens nergens houvast heeft. Zelf aanduwen en het loopt.
En ook nog, eigenlijk had ik op dat bedrag wel iets verwacht, van een goodie game of zo, maar dat doen ze niet. ook wel zakelijk, weer.
Nu zit het systeem 3d te renderen als een malle voor een museum collectie. Werk waarvoor eigenlijk systemen van meer dan 10k aanbevolen worden.
Dikke plus voor deze jongens.

Scorekaart voor Custom Gaming