AlgemeenHet was supermakkelijk een bestelling te plaatsen. Producten hoeven niet gevonden te worden op de manier zoals ik gekozen heb. Heb namelijk zelf een game pc samengesteld aan de hand van een basis pc om te beginnen en daar dan upgrades op uitgevoerd. Enige jammere is dat bij de GPU er niet bijstond van welke makelij hij was mat als gevolg dat ik constateerde dat de MSI-versie van de GTX 10780Ti in de pc zat waar ik er 1 van Asus had verwacht ivm andere onderdelen. Dat mag wel duidelijker maar duidelijk mag zijn dat ik dit echt een enorme domper vind. Is het nu echt zo moeilijk om te snappen dat ik alle onderdelen uitkies op rgb, dus denk je dan dat ik op een gpu van MSI zit te wachten dan (aangezien ik ook een asus mobo koos)? Want die heeft de rgb feature niet! Vind ik echt kwalijk Artic Secrets!
VerzendingBestelling is wel goed verpakt geleverd maar wel aan de late kant.
Hallo meneer of mevrouw,
Bedankt voor uw review.
We zijn blij dat u het bestellen via onze site duidelijk en makkelijk vond.
U kunt bij ons kiezen tussen een reguliere videokaart, dit kunnen verschillende merken zijn. U kunt ook op onze site kiezen voor een ASUS ROG Strix Videokaart en een MSI gaming x videokaart. Deze laatste kaarten zijn duurder en hebben ook een meerprijs. U heeft dan waarschijnlijk gekozen voor een reguliere videokaart.
Mocht u toch een ASUS ROG Strix videokaart willen? Neem dan a.u.b. contact met ons op via info@arcticsecrets.com. Wij kunnen u dan verder helpen.
Andy van IJzendoorn
Beste Arctic Secrets,
Bedankt voor de reactie op mijn review. Dat is fijn om te lezen maar ik zag geen keuze voor een andere kaart en wilde graag een Asus o.a. vanwege de Aura compatibileit, die heb ik nu met de MSI kaart niet. Dat vind ik jammer dat dat dus niet duidelijker op de site vermeld staat en dat er geen andere keuze is te maken, ik kon alleen kiezen voor een 1080 Ti, erstond geen merk bij. Maar gezien mijn keuze voor andere onderdelen van Asus dacht ik dat er standaard ook een Asus gpu geplaatst zou worden. Ik snap overigens niet dat die duurder is. Dan kan dan niet veel zijn. Evengoed jammer omdat ik al dik 4K aan mijn game pc heb uitgegeven waarvan een groot deel bij jullie.
Maargoed ik wacht wel op de nieuwe generatie kaarten die later dit jaar aangekondigd worden. Hopelijk kan ik nog wat geld voor mijn msi krijgen waardoor het niet zoveel duurder hoeft te worden.
Er is toch geen andere mogelijkheid meer. Wat ik overigens wel jammer vind. Want zoals ik al zei is dat het enige minpunt, verder wel tevreden over jullie. Maar ik vind het dus best wel kwalijk en jammer. Nu gaat t me weer een paar honderd euro kosten. Dat had niet gehoeven.... Ik baal hier wel van eigenlijk.
En twijfel of ik die nieuwe gpu wel bij jullie moet halen eigenlijk hierdoor...
Eise Boelens