Zavvi

omdat het product maar niet geleverd werd heb ik mijn geld terug gevraagd. Ook dat kwam maar niet. Moet ik eerst bewijzen dat ik betaald heb! Screenshot maken van mijn afschrift. Belachelijk. Kon het overigens nergens uploaden zoals zij wel zeiden. Heb nu alle betaalgefevens handmatig doorgegeven. Nu wéér maar afwachten. Inmiddels is eea nu al 5 weken aan de gang. Het gaat om een bedrag van €14,-

Niet ontvangen. Duurde mij te lang (5 weken voor een popje voor mijn zoon) daarom de order geannuleerd.

Je kan alleen via je account een mail sturen. Krijgt wel vlot antwoord maar allemaal zoethoudertjes. Normaal contact lukt niet. Er is ook geen email adres. Heb echt een machteloos voel omdat je niet rechtstreeks contact kunt krijgen. Bovendien vindt ik het belachelijk dat je moet bewijzen dat je betaald hebt. En zo duurt de mail wisseling maar voort. Ondertussen heb je dus geen product en moet je weken wachten tot je je geld misschien eens terug krijgt.

Scorekaart voor Zavvi